Home O nama Organizacija Dokumenta Kalendar Adresar Kontakt
Cascading Menu Javascript by Vista-Buttons.com v5.5
Galerija
Trenerska organizacija
Sudije
Asocijacija atletskih veterana
Rekordi
Medalje sa inotakmicenja
Najbolji
Discipline
IAAF world records
Crnogorska atletika u 2010
Kriterijumi za takmicenja
Norme za OI London 2011
Bodovne tablice IAAFa
Antidop
Oprema
Odluke
Formulari
Linkovi
Raspisi
Norme
Cascading Menu Javascript by Vista-Buttons.com v5.5

O nama  Organizacija  Kalendar   Adresar  Nagrade   Rekordi  KontaktGENERALNI SPONZOR ASCG

 

ASCG na Facebook-u


 

 

Aktuelno - Novosti iz ASCG

Završeno 63. Prvenstvo Balkana u krosuBerane je bilo domaćin najvećeg takmičenja ikada organizovanog na sjeveru naše države, 63. Prvenstva Balkan u krosu, koje je danas uspješno završeno.

Takmičenje je održano na aerodromu Berane, a učešće je uzelo oko 200 sportista iz 15 zemalja, članica Balkanske atletske federacije koji su se takmičili u šest disciplina, u kategorijama za mlađe juniore/ke, mlađe seniore/ke i seniore/ke.

U pojedinačnoj konkurenciji najuspješnija je bila reprezentacija Izraela, drugo mjesto pripalo je standardno spremnim atletičarima Turske reprezentacije, a najveći broj medalja osvojili su takmičari Ukrajine, pa samim tim u ekipnoj konkurenciji Ukrajini je pripalo prvo mjesto. Zapažene rezultate na ovom takmičenju imale su ekipe Rumunije i Bugarske.

Nagrađenim takmičarima i takmičarkama medalje, pehare i diplome uručili su predsjednik opštine Berane i Organizacionog odbora Dragoslav Šćekić, potpredsjednik Balkanske atletske federacije Slobodan Branković, predsjednik Atletskog saveza Crne Gore (ASCG) Gojko Banjević, direktor ASCG Milorad Vuletić, generalni sekretar ASCG Milan Madžgalj i direktor Organizacionog odbora Zoran Jojić.

„Veliki trud se isplatio, uspjeli smo da kao domaćini budemo na visini povjerenog zadatka i pokažemo naše gostoprimstvo, u prilog tome govore i pohvale potpredsjednika Balkanske federacije g. Brankovića i ostalih učesnika. Sport je u našem gradu uvijek imao značajno mjesto, što smo potvrdili i ovim sportskim događajem i pokazali da je Berane ozbiljan grad u organizaciji sportskih manifestacija“, kazao je Jojić.

Pomoć u organizovanju ove sportske manifestacije pružili su Balkanska atletska federacija i Atletski Savez Crne Gore, a sponzori su Кoka Кola HBC Crna Gora, Crnogorska komercijalna banka, mineralne vode „Suza“ i „Rada“ i danski maloprodajni lanac namještaja i dekorativnog enterijera „JYSК“.

Content Management Powered by CuteNews

 

 

 

O nama  Organizacija  Kalendar   Adresar  Nagrade   Rekordi  Kontakt

Baner
Baner
Baner

Baner
BanerGeneralni sponzor maratona


Baner

Baner

 
 
Copyright © 2011 ASCG. All rights reserved - tomn design.