Welcome to Parallels!

If you are seeing this message, the website for is not available at this time.

If you are the owner of this website, one of the following things may be occurring:

  • You have not put any content on your website.
  • Your provider has suspended this page.

Please login to to receive instructions on setting up your website


New to Parallels?

Parallels is a worldwide leader in virtualization and automation software that optimizes computing for consumers, businesses, and Cloud services providers across all major hardware, operating systems, and virtualization platforms.

For the Cloud, Parallels automation and virtualization software enables cloud services providers to rapidly and profitably deliver the widest range of cloud services that small businesses want and need. Our software includes key building blocks of cloud service delivery - self service control panels, billing, cloud service provisioning and virtualization. We enable the delivery of all types of services that small businesses need - shared web hosting and web applications, messaging and collaboration services, virtualized infrastructure services and thousands of other applications.

Our Automation products allow businesses to optimize their systems to maximize profit. Our Virtualization products allow personal computers to run several operating systems on one computer (like OSX and Windows) and for individual servers to function like many servers at once for creating cloud computing environments.

This website was created using our Parallels Panel product. We offer a full line of Billing, Sitebuilder and cloud computing tools. Please visit www.parallels.com to find out more information.

Test pages

Parallels Plesk Panel provides several test pages that you can use for checking the scripting features, testing database connections and mail sending. Click an icon to see test pages for different scripts:


FastCGI Python PHP Perl SSI

Consumer Products

Parallels®
Desktop for Mac

The best solution for running Windows, Linux, or any of many other operating systems alongside OS X.

Parallels® Desktop for
Windows and Linux

Simultaneously run multiple operating systems on your PC

Service Provider Products

Parallels® Automation

Hosting, SaaS, and cloud computing automation solution.

Parallels® Panel

The Best Control Panel Ever For Easy, Complete and Profitable Hosting

support us? if you just like the Nike Mercurial Red,visit us. ATLETSKI SAVEZ CRNE GORE

 

 
Home O nama Organizacija Dokumenta
Kalendar Adresar Kontakt
Cascading Menu Javascript by Vista-Buttons.com v5.5
Galerija
Trenerska organizacija
Sudije
Asocijacija atletskih veterana
Rekordi
Medalje sa inotakmicenja
Najbolji
Discipline
IAAF world records
Crnogorska atletika u 2010
Kriterijumi za takmicenja
Norme za OI London 2011
Bodovne tablice IAAFa
Antidop
Oprema
Odluke
Formulari
Linkovi
Raspisi
Norme
Cascading Menu Javascript by Vista-Buttons.com v5.5

O nama  Organizacija  Kalendar   Adresar  Nagrade   Rekordi  KontaktGENERALNI SPONZOR ASCGAktuelno - Novosti iz ASCG

ISTORIJA – AK „SANJA“ JE PRVI EKIPNI ŠAMPION CRNE GORE U DJEČJOJ ATLETICI (VIDEO)

Novo takmičenje u kalendaru ASCG koje će koristiti svima održano je na CetinjuCrnogorska atletika bogatija je od danas za još jedno takmičenje – na Cetinju je održano prvo državno ekipno prvenstvo u dječijoj atletici a sve u cilju omasovljenja ovog sporta. I možemo reći da je i više nego uspješno bilo na pomoćnom terenu FK Lovćen. Preko 40 mališana uzrasta od 7-12 godina iz tri crnogorska kluba nadmetalo se u četiri discipline predviđene programom Svjetske atletske federacije. Sa 40 bodova trijumfovao je AK Sanja iz Bara, drugo mjesto pripalo je domaćinu AK Lovćen čiji su takmičari sakupili pet bodova manje a treća je bila ekipa AK Bar sa 33 osvojena boda. Slučaj ili ne, tek organizacija ovog takmičenja pripala je onome ko je možda i najviše dao u animiranju djece za bavljenje atletikom u Crnoj Gori – nastavnik Ivo Popović, trener u AK Lovćen vieš je nego zadovoljan onim što je vidio:

„Prezadovoljan sam. Vrlo je pohvalno to što su sva djeca iskazala takmičarski i voljni momenat da se nađu danas ovdje i oprobaju svoje mogućnosti. Takođe, hvala veliko i kolegama iz barskih klubova koji su sa mnogo entuzijazma prišli ovom takmičenju. Posebno hvala Atletskom savezu Crne Gore koji nam je ukazao povjerenje da organizujemo ovo takmičenje za koje znam da će tek u narednom periodu biti od veklikog značaja za razvoj svakog djeteta ali i atletike i sporta uopšte u Crnoj Gori. Nama na Cetinju je bila velika čast i mislim da smo odgovorili na pravi način ovom izazovu“ – rekao je nastavnik Popović iz čije su „učionice“ izašli Marija Vuković, Darko Pešić, njegov brat Dragan ali i još nekoliko atletskih šampiona Crne Gore.
Kao i sva ostala takmkičenja, tako je i ovo organizovao Atletski savez Crne Gore koji će u narednom periodu još veća pažnju poklanjati ovom vidu takmičenja:

„Zaista je pohvalno da smo u naš kalendar uvrstili i ovo takmičenje. Program dječje atletike po Crnoj Gori razvijamo već tri godine a organizacija je pripala AK Lovćen jer se upravo ovaj kolektiv u ranijem periodu iskazao po masovnosti učešća djece. Takođe, tu su prednjačili i klubovi iz Bara (AK Sanja i AK Bar) koji su učestvovali na prvom ekipnom državnom šampionatu. I u narednom periodu ovo prvenstvo će biti organizovano i postati jedan od naših prioriteta a sve u cilju omasovljenja atleskog sporta. Cijenimo da je upravo kroz dječju atletiku moguće štom više djece zainteresovati za ovaj sport a samim tim i omasoviti članstvo u klubovima. Uostalom, ovo je uzrast od 7-12 godina kada je djeci potrebno da se bave bazičnim sportom, da nauče ispravno da trče i dišu, a kasnije pređu na bavkljenje nekim drugim sportom u zavisnosti od interesovanja i talenta“ – kazao je Milan Madžgalj, generalni sekretar Atletskog saveza Crne Gore.Ispred Prijestonice Cetinje takmičenju i proglašenju najboljih prisustvovala je Ana Kavaja, sekretar Sekretarijata za kulturu, sport i mlade. Na kraju prvenstva, pobjednicima i takmičarima uručeni su pehari i diplome.

Content Management Powered by CuteNews

 

O nama  Organizacija  Kalendar   Adresar  Nagrade   Rekordi  Kontakt

Baner
Baner
Baner

Baner
Baner

 
 
Copyright © 2011 ASCG. All rights reserved - tomn design.